Irkom AQUAlin Lak za kamen na vodenoj bazi

AQUALIN

LAK ZA KAMEN

AQUALIN

LAK ZA KAMEN

Aqualin lak za kamen je transparentni dekorativni premaz, izrađen na bazi specijalnih vodenih disperzija, akrilnih smola i aditiva koji povećava sjaj i intenzivira boje čime bitno poboljšava estetski kvalitet tretiranog materijala. Odlikuje se izuzetnom elastičnošću, tvrdoćom i otpornošću na atmosferske uslove. Ovaj ekološki premaz koristi se za čišćenje, zaštitu i poliranje svih vrsta prirodnog i veštačkog kamena u enterijeru i eksterijeru, mermera, granita, kamenih ploča, keramike, cigle, crepa i generalno svih finih cementnih površina (teraco).  Aqualin lak za kamen je potpuno zdravstveno ispravan proizvod, proizveden na ekološkim principima. Omogućava lakiranje bez neprijatnih mirisa i brzo se suši, a kako bi se dodatno ubrzalo sušenje nanetog premaza u enterijeru, potrebno je obezbediti strujanje vazduha u prostoriji (promaju).
Otporan je na aero-zagađenje, postojan u industrijskoj sredini i priobalskom području (so u vazduhu). Ne otire se i ne ispira, prodire duboko u površinu materijala, pokriva je, štiti i konzervira.  Ne žuti pod uticajem sunčeve svetlosti.

Aqualin lak za kamen se nanosi na površinu koja je temeljno očišćena od prašine, ulja, masnoće, voska i ostalih nečistoća. Nanošenje se vrši pištoljem, četkom ili mekom krpom u jednom ili dva sloja. Lak je spreman za upotrebu, može se razrediti vodom po potrebi.

Po završetku rada alat je potrebno oprati vodom.

Potrošnja: 0.7l   6-8 m²
Skladištenje: +5°C do +30°C. Čuvati od vlage.

i

Tehnički listovi

p

Upozorenja

Srodni proizvodi