Irkom AQUA vodeni emajl završni

Aqua emajl

ZAVRŠNI DEKORATIVNI PREMAZ

Aqua emajl završni je dekorativni premaz izrađen na bazi specijalnih vodenih disperzija akrilnih smola, pigmenata i aditiva. Odlikuje se izuzetnom pokrivnom moći, elastičnošću, tvrdoćom i otpornošću na atmosferske uslove. Pravi se u nekoliko nijansi, dok se bela nijansa može naći u sjaju ili u satenskom sjaju (polu-mat).

Zdravstveno ispravan proizvod

BEZ MIRISA

Karakteristike koje odlikuju ovaj proizvod omogućavaju da ima široku primenu pri farbanju nameštaja, građevinske stolarije, kao i svih predmeta od drveta u enterijeru i eksterijeru. Nema neprijatnih mirisa prilikom farbanja, a nanet premaz se brzo suši. Proizvod je potpuno zdravstveno ispravan, proizveden na ekološkim principima. Bezbedan je za bojenje dečijih igračaka kao i predmeta koji su u kontaktu sa hranom.

NAČIN PRIMENE

Nanosi se na prethodno pripremljenu površinu, špricanjem, četkom ili valjkom. Potrebno je prethodno Aqua emajl razrediti vodom najviše 15%. Nanosi se u dva sloja sa 2h razmaka između nanošenja sa blagim brušenjem između slojeva. Stari premazi moraju biti blago izbrušeni i očišćeni od prašine. Premaz je nakon 40 minuta suv na dodir, a nakon 24h potpuno suv. Alat odmah po korišćenju oprati vodom.
Skladištenje na temperaturi od +5 do 30 stepeni Celzijusa (ne sme da smrzne).
Pokrivnost: 100-130g/m2

Irkom AQUA vodena osnovna boja za drvo

AQUA OSNOVNA

BOJA ZA DRVO

Vodena osnovna boja za drvo je premaz na bazi akrilnih smola, punila i aditiva za brušenje.
Namenjena je za nanošenje pre završnog premaza Irkom Aqua emajl-a, kako u enterijeru tako i u eksterijeru. Odlično popunjava drvenu površinu i lako se brusi. Proizvod je potpuno zdravstveno ispravan i bezbedan je za farbanje dečijih igračaka kao i predmeta koji su u kontaktu sa hranom.

Aqua emajl ton karta

BELA SATEN

BELA

CRNA

TAMNO BRAON