Irkom AQUAlin vodeni emajl završni

Aqualin emajl završni

DEKORATIVNI PREMAZ ZA DRVO I METAL

Aqualin emajl završni je dekorativni premaz izrađen na bazi specijalnih vodenih disperzija akrilnih smola, pigmenata i aditiva. Odlikuje se izuzetnom pokrivnom moći, elastičnošću, tvrdoćom i otpornošću na atmosferske uslove. Pravi se u nekoliko nijansi, dok se bela nijansa može naći u sjaju ili u satenskom sjaju (polu-mat).

Zdravstveno ispravan proizvod

BEZ MIRISA

Karakteristike koje odlikuju ovaj proizvod omogućavaju da ima široku primenu pri farbanju nameštaja, građevinske stolarije, kao i svih predmeta od drveta i metala u enterijeru i eksterijeru. Nema neprijatnih mirisa prilikom farbanja, a nanet premaz se brzo suši. Proizvod je potpuno zdravstveno ispravan, proizveden na ekološkim principima. Bezbedan je za bojenje dečijih igračaka kao i predmeta koji su u kontaktu sa hranom.

NAČIN PRIMENE

Nanosi se na prethodno pripremljenu površinu, špricanjem, četkom ili valjkom. Potrebno je prethodno Aqualin emajl razrediti vodom najviše 15%. Nanosi se u dva sloja sa 2h razmaka između nanošenja sa blagim brušenjem između slojeva. Stari premazi moraju biti blago izbrušeni i očišćeni od prašine. Premaz je nakon 40 minuta suv na dodir, a nakon 24h potpuno suv. Alat odmah po korišćenju oprati vodom. Na netretirano drvo prvo naneti Aqualin osnovnu boju za drvo, dok je na novi metal, nakon odmašćivanja Odmašćivačem M, prethodno potrebno naneti Aqualin osnovnu boju za metal po uputstvu.
Skladištenje na temperaturi od +5 do 30 stepeni Celzijusa (ne sme da smrzne).
Pokrivnost: 100-130g/m2

Irkom AQUAlin vodena osnovna boja za drvo

AQUALIN OSNOVNA

BOJA ZA DRVO

Vodena osnovna boja za drvo je premaz na bazi akrilnih smola, punila i aditiva za brušenje.
Namenjena je za nanošenje pre završnog premaza Irkom Aqualin emajl-a, kako u enterijeru tako i u eksterijeru. Odlično popunjava drvenu površinu i lako se brusi. Proizvod je potpuno zdravstveno ispravan i bezbedan je za farbanje dečijih igračaka kao i predmeta koji su u kontaktu sa hranom.

Irkom AQUAlin - vodena osnovna boja za metal

AQUALIN OSNOVNA

BOJA ZA METAL

Aqualin temeljna boja za metal je premaz za osnovnu zaštitu metalnih
površina od korozije u enterijeru i eksterijeru. Ima primenu pri farbanju
gvozdenih i čeličnih konstrukcija. Koristi se u sistemu sa Aqualin
univerzalnim emajlom. Preko potpuno suvog filma Aqualin temeljne
boje za metal, kao završni premaz može se naneti i premaz na nitro ili
uljanoj bazi.

Aqualin emajl ton karta

bela

saten bela

žuta

plava

crvena

zelena

TAMNO BRAON

siva

crna