Irkom AQUAlin - lak za kamen na vodenoj bazi

Aqualin lak za kamen

TRANSPARENTNI DEKORATIVNI PREMAZ

Aqualin lak za kamen je transparentni dekorativni premaz, izrađen na bazi specijalnih vodenih disperzija, akrilnih smola i aditiva koji povećava sjaj i intenzivira boje čime bitno poboljšava estetski kvalitet tretiranog materijala. Odlikuje se izuzetnom elastičnošću, tvrdoćom i otpornošću na atmosferske uslove. Ovaj ekološki premaz koristi se za čišćenje, zaštitu i poliranje svih vrsta prirodnog i veštačkog kamena u enterijeru i eksterijeru, mermera, granita, kamenih ploča, keramike, cigle, crepa i generalno svih finih cementnih površina (teraco).  Aqualin lak za kamen je potpuno zdravstveno ispravan proizvod, proizveden na ekološkim principima. Omogućava lakiranje bez neprijatnih mirisa i brzo se suši, a kako bi se dodatno ubrzalo sušenje nanetog premaza u enterijeru, potrebno je obezbediti strujanje vazduha u prostoriji (promaju).

Zdravstveno ispravan proizvod

BEZ MIRISA

Nema neprijatnih mirisa prilikom farbanja, a nanet premaz se brzo suši. Proizvod je potpuno zdravstveno ispravan, proizveden na ekološkim principima.

Otporan je na aero-zagađenje, postojan u industrijskoj sredini i priobalskom području (so u vazduhu). Ne otire se i ne ispira, prodire duboko u površinu materijala, pokriva je, štiti i konzervira.  Ne žuti pod uticajem sunčeve svetlosti.

NAČIN PRIMENE

Aqualin lak za kamen se nanosi na površinu koja je temeljno očišćena od prašine, ulja, masnoće, voska i ostalih nečistoća. Nanošenje se vrši pištoljem, četkom ili mekom krpom u jednom ili dva sloja. Lak je spreman za upotrebu, može se razrediti vodom po potrebi.

Po završetku rada alat je potrebno oprati vodom.