Irkom AQUAlin vodeni lak završni

Aqualin LAK ZAVRŠNI

ZAVRŠNI DEKORATIVNI PREMAZ

AQUALIN LAK završni je transparentni dekorativni premaz izrađen na bazi specijalnih vodenih disperzija, akrilnih smola i aditiva. Odlikuje se izuzetnom elastičnošću, tvrdoćom i otpornošću na atmosferske uslove. Karakteristike koje odlikuju ovaj proizvod omogućavaju da ima široku primenu pri farbanju nameštaja, građevinske stolarije, kao i svih predmeta od drveta u enterijeru i eksterijeru.

Zdravstveno ispravan proizvod

BEZ MIRISA

Proizvod je potpuno zdravstveno ispravan, proizveden na potpuno ekološkim principima, bez neprijatnih mirisa prilikom farbanja i brzo se suši, stoga je pogodan za rad u zatvorenom prostoru, stanovima i kućama. Aqualin lak se proizvodi u sjaju i satenskom sjaju (polu-mat).

NAČIN PRIMENE

Aqualin lak je spreman za upotrebu, treba ga samo dobro promešati (ne mućkati, da bi se izbeglo stvaranje mehurića). Stari premazi moraju biti blago izbrušeni, a površina dobro očišćena od prašine i sitnih čestica pre nanošenja vodenog laka kako se pri nanošenju laka ne bi stvorile gromuljice. Nanosi se špricanjem, četkom ili valjkom. Preporučuje se nanošenje preko izbrušenog premaza vodenog osnovnog laka. Može se nanositi i samo vodeni lak završni sa 2h razmaka između slojeva. Razređuje se vodom od 5-15% po potrebi. Za široku potrošnju proizvodi se sa 80% sjaja, moguća proizvodnja u mat varijantama sa 20% sjaja po narudžbini.

Irkom AQUAlin vodeni lak osnovni

Aqualin lak osnovni

OSNOVNI TRANSPARENTNI PREMAZ

Aqualin lak osnovni je transparentni osnovni premaz izrađen na bazi specijalnih vodenih disperzija akrilnih smola i aditiva za popunjavanje i brušenje. Stvara izuzetnu podlogu za nanošenje Aqualin (vodenog) laka završnog.