Irkom AQUAlin lak za parket

Aqualin lak za parket

TRANSPARENTNI DEKORATIVNI PREMAZ

AQUAlin LAK za parket je transparentni dekorativni premaz izrađen na bazi specijalnih vodenih disperzija, akrilnih smola i aditiva. Odlikuje se sjajem od 80%, izuzetnom elastičnošću, tvrdoćom i otpornošću na habanje. Takođe, proizvod je potpuno zdravstveno ispravan, proizveden na ekološkim principima, bez neprijatnih mirisa prilikom farbanja i brzo se suši.

Zdravstveno ispravan proizvod

BEZ MIRISA

Nema neprijatnih mirisa prilikom farbanja, a nanet premaz se brzo suši. Proizvod je potpuno zdravstveno ispravan, proizveden na ekološkim principima. Bezbedan je za bojenje dečijih igračaka kao i predmeta koji su u kontaktu sa hranom.

NAČIN PRIMENE

Aqualin lak za parket je spreman za upotrebu, treba ga dobro promešati (ne mućkati da bi se izbeglo stvaranje mehurića). Može se nanositi četkom, špricanjem ili valjkom. Nanosi se u tri tanka sloja. Prvi sloj se nanosi 15% razređen vodom na dobro pripremljenu podlogu (popunjene pukotine, išmirglana i očišćena od prašine). Posle 3 – 4h preporučuje se ručno šmirglanje brusnim papirom 180-220. Nakon toga naneti drugi sloj, a posle 2h i treći sloj sa među poliranjem. Slojevi moraju biti ravnomerno naneti da bi se obezbedilo pravilno sušenje. Ukoliko se nanese veći sloj duže je vreme sušenja i lak gubi na mehaničkim svojstvima. Nakon 24h lak se može gaziti, a nakon 48-72h mogu se unositi tepih i ostale stvari.